Hemlarm för villa och lägenhet - med hemleverans

Med Alert Alarm får du ett skräddarsytt hemlarm med hemleverans.

Ditt larmpaket skickas samma dag som din beställning kommer in och levereras ända fram till dörren, inom tre arbetsdagar. Då är allt förberett för att du lätt ska kunna montera det själv. Snabbt, smidigt och enkelt.

Räkna ut pris och beställ hemlarm med hemleverans här!

RÄKNA UT PRIS*

Hemlarm med hemleverans

Hemlarm till rätt pris - skickas till dig, montera själv!

Ett billigt hemlarm med komplett skydd mot inbrott, brand- och vattenskador.

Hitta rätt hemlarm för din bostad

Går du i tankar på att köpa larm? Oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet får du som kund ett bostadslarm som passar dina behov. ​Det spelar ingen roll om du bor i villa, radhus eller lägenhet – vi anpassar ditt hemlarm efter din bostadstyp och dina behov.

Alert Alarm arbetar utan mellanhänder. Det gör att att ditt bostadslarm skickas redan inom 48 timmar efter att du lagt en beställning. Monteringen sköter du enkelt på egen hand. Det tillsammans med den trådlösa uppkopplingen gör att du slipper både onödiga hembesök och krånglig kabeldragning. Dessutom kan du styra larmet mobilt med den kostnadsfria Alert Alarm-appen. På så sätt får du full koll på din bostad och ha koll på hemsäkerheten, oavsett var du befinner dig. ​

RÄKNA UT PRIS*

Enkelt att montera, bra möjlighet att bygga ut systemet med nya delar. Bra kommunikation med larmcentral och kundservice. Bra med sms-kommunikation

Maria – Stockholm

Bra kundsupport via telefon, tydliga anvisningar. Det började med en kunnig och trevlig säljare.

Ulf - Örebro

Jag var lite tveksam från första början då jag aldrig någonsin hade monterat ett larm. Det gick väldigt bra och allting klaffade. Jag känner och förstår mycket bättre hur larmet funkar då jag själv monterat det.

Alvaro – Lund

Håll koll på inomhustemperaturen via Alert Alarm App

Alert Alarm App

- styr ditt hemlarm med mobilen

Alert Alarm App gör det enkelt att styra och hålla koll på ditt hemlarm genom mobilen, oavsett var du befinner dig. Kolla att larmet är på, slå till det på distans om bostaden står olarmad, bli meddelad när barnen kommer hem eller hjälp dina hantverkare med avlarmning.

Nu kan du dessutom med vår nya trådlösa inomhussiren få full koll på inomhustemperaturen i appen.

Alert Alarm App ingår alltid kostnadsfritt!

Läs mer om Alert Alarm App här

 

Det bästa hemlarmet - till det billigaste priset

Att skaffa bostadslarm ökar säkerheten och rekommenderas av många försäkringsbolag. Ett effektivt sätt att förebygga inbrott.

Varje år utsätts nästan 15 000 svenska hushåll av inbrott. Men med ett bostadslarm undviker du bäst själv att drabbas. De bästa bostadslarmen har uppkoppling till larmcentral. Det innebär att du får snabb hjälp om någonting skulle hända ditt hem. Går larmet i din bostad hanteras det snabbt av larmoperatören som kan agera och avbryta ett inbrottsförsök. Utöver det levereras larmet rekordsnabbt efter att du lagt en beställning. Och eftersom du själv enkelt sköter installationen sparar du både tid och pengar jämfört med andra larmlösningar.​

Svara på några enkla frågor i vårt larmtest och få reda på vilket larmpaket som passar dig.​

GÖR LARMTESTET

Ligg steget före inbrottstjuven med hemlarm

Vilket hemlarm är bäst?

GUIDE: Så här hittar du bästa hemlarmet för dig​

Det finns flera faktorer som avgör vilket hemlarm som är bäst för dig. I den här guiden utgår vi från de fyra du bör hålla koll på för att hitta rätt lösning för dig.

Om du går du i tankar att köpa larm har du förmodligen redan börjat att jämföra olika bostadslarm. Vanligtvis brukar man börja med att jämföra olika leverantörer utifrån vilket pris de kan erbjuda. Vissa leverantörer låter en installatör sköta monteringen av larmet på plats i ditt hem. Något du slipper som kund hos oss, då monteringen av larmet går enkelt att sköta på egen hand. Det är anledningen till att vi kan erbjuda ett lågt pris, trots att våra produkter fungerar på liknande sätt som hos andra aktörer.​

Vilka tjänster och funktioner du behöver är de som bäst passar dina behov. Vad som ingår i ett hemlarm varierar ofta mellan olika leverantörer. Viktigaste att jämföra är om larmet är uppkopplat till larmcentral eller inte. Som kund hos Alert Alarm kan du få ett uppkopplat larm med fria väktarutryckningar. Vilket gör att du kan få ut maximalt av ditt bostadslarm. Larm utan uppkoppling till larmcentral förlitar sig på att du själv ska göra övervakning i telefonen. Den lösningen gör det däremot svårt att agera om någon skulle göra inbrott när du befinner dig långt i från ditt hem.​

Vilket hemlarm som är rätt för din bostad beror även på om du bor i villa eller lägenhet, hur stor den är och hur många ingångar den har. Det påverkar hur många detektorer du behöver för att skydda ditt hem på bästa sätt. Här kan du hitta larm för alla bostadstyper. Gör vårt enkla test och räkna ut vilket pris och lösning som är bäst för dig.​

RÄKNA UT PRIS*

Hemlarm och husdjur? Inga problem!

Vi får ofta frågan om vårt hemlarm och husdjur. Är larmet kompatibelt mot husdjur?

Husdjuren är människans allra bästa vän, vilket är anledningen till varför vi har valt att skriva ett inlägg om hur man på bästa sätt kombinerar husdjur och hemlarm. Hur skall man tänka och resonera ifall man har ett husdjur men ändå vill ha ett larm som övervakar hemmet?

Till att börja med – våra rörelsedetektorer är utformade på ett sätt som gör att de klarar av husdjur upp till 18 kg. Katten eller den mindre hunden kan således vara hemma och röra sig fritt även fast larmet är påslaget.

Det finns däremot en sak man skall tänka på: placera inte rörelsedetektorer på ett sätt som gör att de ser en uppåtgående trappa. Går husdjuret upp för trappan, så kan inte längre rörelsedetektorn se skillnaden på husdjuret och en människa, vilket gör att rörelsedetektorn kan komma till att ge ut falsklarm.

Vi har även ett tips till er med de större husdjuren – använd skalskyddet när husdjuret är hemma. Dörr- och fönsterdetektorerna är då aktiverade, vilket medför att larmet skulle gå ifall en dörr eller ett fönster öppnas. Däremot kan husdjuret röra sig fritt i hemmet, utan att det går något larm. När husdjuret sedan är med resterande familjen bort från hemmet, så kan det fulltaggliga skyddet aktiveras.

Förutom att övervaka inbrottslarm, så är även våra rökdetektorer alltid aktiverade, oavsett larmläge. Har du då husdjur som väger mer än 18kg, så kan du lämna hemmet och veta att det finns ett uppkopplat brandlarm hemma, ifall oturen skulle vara framme när hunden är ensam hemma och larmet är avstängt.

Vi vet att ett uppkopplat brandlarm räddar liv. Ifall man har ett större husdjur och inte är intresserad av ett inbrottslarm, så tycker vi att man i alla fall bör överväga att ha ett uppkopplat brandlarm i hemmet.

Vårt hemlarm i korthet

Hemlarm till rätt pris

Hemlarm till rätt pris

Uppkopplat till larmcentral

Uppkopplat till larmcentral

Fria väktarutryckningar

Fria väktarutryckningar

Enkelt att styra med mobilen

Enkelt att styra med mobilen

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal.