Historien om Alert Alarm

Historien om Alert Alarm

Om oss

Läs historien om larmbolaget Alert Alarm

 

Alert Alarm grundades 1998 och har sedan starten jobbat med trådlösa hemlarm. Vi var bland de första larmbolagen i Sverige att utveckla villalarm med trådlös teknik och har till skillnad från många konkurrenter helt egenutvecklade produkter. Detta borgar för hög kvalité och en driftsäkerhet utöver det vanliga.

Sedan 2015 ägs Alert Alarm av Hellman & Friedman. Detta har gett oss ytterligare kapacitet att utveckla nya produkter och tjänster. Dessutom ger det våra kunder en ännu bättre tjänst eftersom att vi använder oss av Verisure larmcentral, som är den största i Sverige.

Det som driver oss på Alert Alarm är övertygelsen om att ett tryggt hem inte ska behöva kosta mer än nödvändigt. Därför bygger vårt koncept på att du själv monterar ditt larm och därmed slipper betala för en installatör och kostnaderna förknippade med hembesök. Genom alla år har vårt larmbolag strävat efter att våra produkter ska vara så enkla att montera som möjligt. Vi brukar säga att alla som någon gång har skruvat upp en brandvarnare inte kommer ha några problem med att montera ett larmsystem från oss.

Förutom bra och pålitliga produkter har vi även ett riktigt engagerat team på vårt kontor i Stockholm. Här finns våra larmrådgivare som hjälper dig att hitta rätt larm till just din bostad. Skulle du sedan behöva hjälp med tekniska frågor, under eller efter installation, finns vår trevliga kundsupport till din hjälp. Vi lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska ha djupgående kunskaper i våra produkter, så att du kan vara säker på att alltid få den hjälp och det stöd som du behöver.

Smart säkerhet som tål att jämföras!

Alert Alarm - en del av Verisure Sverige AB

Telefonnummer: 0771-76 03 03

Organisationsnummer: 556153-2176

Adress: Gumpekullavägen 8, 582 78 Linköping

Vänligen notera att all kontakt med våra kunder sker via telefon och e-post, vi har därför inte möjlighet att ta emot några kundbesök på vårt kontor.