Alert Alarm rekommenderat av Folksam

Rekommenderat av Folksam i över tio år

Unikt larmerbjudande för allt du bryr dig om.

 

Folksams erbjudande

Vi erbjuder dig som försäkrar ditt boende hos Folksam unika rabatter på våra larmpaket.

Vilket hemlarm är rätt för dig?

Gör larmtestet*

Hemlarm för villa och radhus

Villalarm med fria väktarutryckningar.

 För dig som bor i villa eller radhus rekommenderar vi vår lösning med anslutning till larmcentral. Komplett skydd mot inbrott, brand och vattenläckage. Vid ett larm kontrollerar väktaren din bostad och åtgärdar en eventuell skada för att säkra ditt hem.

Hemlarm för lägenhet och fritidshus

Lägenhetslarm med mobil uppkoppling.

 Alert Alarm lägenhetslarm ger dig skydd mot inbrott och brand. Vid inbrottslarm får du sms och vid brandlarm går signalen till larmcentral. Detta alternativ lämpar sig även lika bra till fritidshus.

Hemlarm gör skillnad

Folksams granskning visar att över 85% som utsatts för inbrott i sin villa saknat fungerande hemlarm vid inbrottstillfället.

När mörkret börjar sänka sig sker allt fler villainbrott. De tre sista månaderna på året är den tid på året då flest villainbrott sker, och det är framförallt villor utan larm som drabbas.

 

Hemlarm gör skillnad

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal.