Alert Alarm rekommenderat av Folksam

Rekommenderat av Folksam i över tio år

Unikt larmerbjudande för allt du bryr dig om.

 

Folksams erbjudande

Vi erbjuder dig som försäkrar ditt boende hos Folksam unika rabatter på våra larmpaket.

Vilket hemlarm är rätt för dig?

Gör larmtestet

Hemlarm för villa och radhus

Villalarm med fria väktarutryckningar.

 För dig som bor i villa eller radhus rekommenderar vi vår lösning med anslutning till larmcentral. Komplett skydd mot inbrott, brand och vattenläckage. Vid ett larm kontrollerar väktaren din bostad och åtgärdar en eventuell skada för att säkra ditt hem.

Hemlarm för lägenhet och fritidshus

Lägenhetslarm med mobil uppkoppling.

 Alert Alarm lägenhetslarm ger dig skydd mot inbrott och brand. Vid inbrottslarm får du sms och vid brandlarm går signalen till larmcentral. Detta alternativ lämpar sig även lika bra till fritidshus.

Erik Folksam

"Folksam är ett kundägt försäkringsbolag och vi värnar om kundernas trygghet. Vi rekommenderar alla våra kunder att ha ett övervakat hemlarm då det ger våra kunder ett bra skydd och minskar risken för de vanligaste och allvarligaste farorna."

Erik Arvidsson, Skadeförebyggare, Affärsutveckling & Affärsanalys Folksam

Hemlarm gör skillnad

Folksams granskning visar att över 85% som utsatts för inbrott i sin villa saknat fungerande hemlarm vid inbrottstillfället.

När mörkret börjar sänka sig sker allt fler villainbrott. De tre sista månaderna på året är den tid på året då flest villainbrott sker, och det är framförallt villor utan larm som drabbas.

- Att ha ett godkänt hemlarm i hela sitt hem och att se till att det alltid är på minskar risken för inbrott och begränsar tiden tjuven har på sig att rota igenom hemmet efter stöldbegärligt gods, säger Erik Arvidsson, Skadeförebyggare, Affärsutveckling & Affärsanalys Folksam.

Läs hela artikeln

Hemlarm gör skillnad