Jämför pris på hemlarm

Priset på hemlarm spelar såklart stor roll. Men för att kunna jämföra larm och hitta rätt krävs det att du har koll på vilka funktioner och tjänster din bostad behöver.​

Som kund hos Alert Alarm får du ett bättre pris än om du jämför med många andra leverantörer. I vårt larmsystem ingår skydd mot inbrott, brand och vattenläckage. Anledningen till att larmet i jämförelse kan hålla ett så lågt pris är tack vare att du själv monterar det. När det kommer till andra larm tillkommer ofta kostsamma installationskostnader, vilket du slipper med ett larm som är lika lika enkelt att montera som en vanlig brandvarnare. Kort sagt får du som kund hos Alert Alarm ett komplett larm till ett väldigt bra pris.​

Hemlarm från 169 kr/mån - med hemleverans inom 3 arbetsdagar!

Tänk på detta när du jämför pris på hemlarm.

Genom att jämföra hemlarm kan du enkelt hitta det lägsta priset. Men var uppmärksam på vad som ingår i larmet. Många billiga lösningar saknar ett komplett skydd.

Billiga villa- eller lägenhetslarm saknar ofta uppkoppling till larmcentral. Lösningen för den sortens hemlarm är att du själv ska övervaka ditt hem i mobilen. Det skyddar dock inte om du skulle vara bortrest när inbrottet sker, eller om du saknar täckning på mobilen. ​

Utöver ett komplett inbrottsskydd kan ett uppkopplat larm rädda liv på ett sätt som andra larm inte kan. Vid brand är uppkopplingen till larmcentral livsviktig för att snabbt kunna larma och sätta in rätt åtgärd .​

”Med ett hemlarm med brandvarnare och koppling till larmcentral skapas förutsättning att kunna agera snabbt om det uppstår ett brandtillbud.”

Erik Arvidsson, Skadeförebyggare, Affärsutveckling & Affärsanalys Folksam


Läs mer om hemlarm och abonnemang.

Räkna ut ditt pris på larm

Bara ett steg kvar

På nästa sida får du ett uppskattat pris för ditt hemlarm. För att ge dig en fullständig larmlösning som möter dina exakta behov behöver vi kontakta dig. Fyll i formuläret så ringer vi dig inom kort!

Visa mig resultatet

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Alert Alarm

1. Hur bor du?

Nästa
Du måste göra ett val

2. Hur stor är din bostad?

Nästa Tillbaka
Du måste göra ett val

3. Hur stor är din lägenhet?

Nästa Tillbaka
Du måste göra ett val

4. Hur många ingångar har du?

Nästa Tillbaka
Du måste göra ett val

6. Har du balkong?

Nästa Tillbaka
Du måste göra ett val

5. Vilket försäkringsbolag har du?

Nästa Tillbaka
Du måste göra ett val

7. Vilket försäkringsbolag har du?

Nästa Tillbaka
Du måste göra ett val
Larmdekal Alert Alarm
Larmdekal på fönster

Detta bör du jämföra när du ska välja larm

 • Jämför om det är uppkopplat till larmcentral
 • Jämför om det ingår väktarutryckningar eller ej
 • Jämför larmets funktioner - täcker det dina behov?
 • Jämför om det ingår rökdetektorer för ökad brandsäkerhet
 • Jämför produkter och enheter
 • Jämför larmappar - betyg, tillgänglighet, funktioner etc.
 • Jämför pris för startkostnad
 • Jämför pris för månadstjänst
 • Jämför vad kunderna själva tycker om larmet
 • Jämför vilka larm som rekommenderas av försäkringsbolag

Snabblänkar

Vanliga frågor

 • Med Alert Alarm kan du snabbt öka tryggheten hemma till rätt pris. Snabb leverans, uppkoppling till larmcentral och fria väktarutryckningar. Det är enkelt att montera, och med appen blir det lika enkelt att använda. Ett komplett skydd mot inbrott, brand och vattenläckage som rekommenderas av Folksam.

 • Till skillnad från många andra larmleverantörer är vårt larm framtaget för att du enkelt ska kunna montera det själv utan förkunskaper. På så sätt slipper du monteringskostnader och bidrar samtidigt till en bättre miljö. Till din hjälp finns tydliga instruktioner och professionell support för vägledning.

 • Väljer du vårt villalarm, med anslutning till Verisure larmcentral och fria utryckningar ingår således väktarutryckningarna i tjänsten. Vid avsiktliga larm eller vid uppenbart slarv som orsakar en väktarutryckning kan vi dock kräva ersättning. Detta är osannolikt då du har 8 minuter på dig att återkalla ett larm som har löst ut. Väljer du vårt lägenhetslarm ingår fria väktarutryckningar vid röklarm.

E-post: kundtjanst@alertalarm.se
Kundsupport och försäljning: 0771-76 03 03
Återkalla larm: 0771-76 10 10