Hemlarm med eller utan abonnemang?

Det kan kännas lockande att skaffa ett hemlarm utan månadskostnad. Men ett larm med abonnemang har många fördelar.

Med Alert Alarm får du flera viktiga tjänster och funktioner​
 

Kontakt med larmcentral

Kontakt med larmcentral

Det är inte ovanligt att en inbrottstjuv är påverkad och kan bli våldsam. Därför är det tryggt att snabbt kunna få kontakt med väktare som är utbildade i att hantera hotfulla situationer. Med ett hemlarm med abonnemang är tanken att du inte ska behöva konfrontera en inkräktare och därmed riskera dig och din säkerhet. Därför får du som kund tillgång till fria väktarutryckningar till skillnad från många hemlarm utan abonnemang.

Hjälp vid brand och rökutveckling

Hjälp vid brand och rökutveckling

En brand har ofta ett väldigt snabbt händelseförlopp. Och även om du i teorin vet hur du ska agera är det svårt att tänka klart när faran väl är framme. Larmoperatörens uppgift är att omedelbart larma brandkåren och se till att du snabbt lämnar bostaden. I såna situationer gör ett uppkopplat hemlarm med abonnemang hela skillnaden.

Hjälp att stoppa vattenläcka i tid

Hjälp att stoppa vattenläcka i tid

Vattenskador kan bli både dyra och besvärliga om du drabbas. Som kund hos Alert Alarm får du ett därför ett vattenlarm som tidigt reagerar på vattenläckage. Det gör att du kan hinna åtgärda problemet och täppa till läckan innan skadan hinner bli allt för stor.