Så enkelt är det att montera

00.56
Film bra deal Alert alarm

Spara pengar - montera ditt hemlarm själv

Enligt en granskning från Folksam 2017 saknar 85% av de som drabbas av inbrott ett fungerande hemlarm. Men ett tryggt hem ska inte kosta mer än nödvändigt.

Därför har vi ett do it yourself-koncept som innebär att du själv monterar ditt larm och slipper betala för en installatör. Alla våra produkter är enkla att installera, inga förkunskaper krävs. Om du någon gång har skruvat upp en brandvarnare kan du montera ett larmsystem från oss. Allt är förberett och systemet är förprogrammerat när du får hem det, allt för att du ska kunna installera snabbt och enkelt själv.

Så här gör du:

 1. Montera enheterna
 2. Välj personliga larmkoder
 3. Driftsätt systemet
 4. Kom igång med appen

Enkelt, eller hur?

"Det gick väldigt snabbt att montera."

Caroline, Mariestad

Caroline, Mariestad

Fördelar med att montera själv

Förutom att du sparar pengar genom att slippa betala en installatör för att installera ditt larm, finns flera fördelar med att montera själv.

 • Du behöver inte vara hemma från jobbet för att passa installatörens schema
 • Genom att montera larmet själv lär du dig mycket om hur det fungerar
 • Du är snäll mot miljön – ingen installatör behöver köra hem till dig
 • Fulla garantier så länge du är kund, trots att du monterar själv
 • Du byter själv batterierna i dina komponenter när det behövs
 • Eftersom du själv gör driftsättningen kan du vara helt säker på att allt fungerar

”Jag var lite tveksam från första början då jag aldrig någonsin hade monterat ett larm. Det gick väldigt bra och allting klaffade. Jag känner och förstår mycket bättre hur larmet funkar då jag själv monterat det.”

Alvaro – Lund

Ett klick från ditt pris!

På nästa sida får du ett uppskattat pris för larmet.

För att bedöma exakt vilken larmlösning som passar just dina behov och ge en offert med pris, behöver vi kontakta dig. Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets. och webbplatspolicy

Vi är med dig hela vägen

På vårt supportcenter finns våra erfarna larmrådgivare som hjälper dig att hitta rätt larm till just din bostad. Systemet levereras inom tre dagar och självklart får du med tydliga instruktioner, dessutom finns allt och lite till på webben.

Om du vill ha personlig kontakt finns vår trevliga kundsupport tillgänglig både via telefon, mail och chatt. Alla medarbetare har djupgående kunskaper i våra produkter, så du kan vara säker på att få den hjälp som du behöver.

Smart säkerhet som tål att jämföras

Över 50 000 kunder har hittills monterat vårt larmsystem. Vi utvecklar våra produkter själva, vilket borgar för en modern och framtidssäkrad lösning med hög kvalitet där vi tar fullt ansvar.

Vi lämnar fulla garantier så länge du är kund hos oss och larmet är enkelt att använda för hela familjen. Och eftersom det är uppkopplat till Sveriges största larmcentral får du bästa möjliga tjänst om larmet löser ut.

Med Alert Alarm får du det bästa av två världar; kostnadseffektiv och smart montering med en snabb och pålitlig tjänst om något händer.

Välkommen till Alert Alarm – Smart säkerhet som tål att jämföras

Snabblänkar

Vanliga frågor

 • Med Alert Alarm kan du snabbt öka tryggheten hemma till rätt pris. Snabb leverans, uppkoppling till larmcentral och fria väktarutryckningar. Det är enkelt att montera, och med appen blir det lika enkelt att använda. Ett komplett skydd mot inbrott, brand och vattenläckage som rekommenderas av Folksam.

 • Till skillnad från många andra larmleverantörer är vårt larm framtaget för att du enkelt ska kunna montera det själv utan förkunskaper. På så sätt slipper du monteringskostnader och bidrar samtidigt till en bättre miljö. Till din hjälp finns tydliga instruktioner och professionell support för vägledning.

 • Väljer du vårt villalarm, med anslutning till Verisure larmcentral och fria utryckningar ingår således väktarutryckningarna i tjänsten. Vid avsiktliga larm eller vid uppenbart slarv som orsakar en väktarutryckning kan vi dock kräva ersättning. Detta är osannolikt då du har 8 minuter på dig att återkalla ett larm som har löst ut. Väljer du vårt lägenhetslarm ingår fria väktarutryckningar vid röklarm.

E-post: kundtjanst@alertalarm.se
Kundsupport och försäljning: 0771-76 03 03
Återkalla larm: 0771-76 10 10