Skalskydd - trygghet när du är hemma

Skalskydd - en funktion som ger trygghet. Även när du är hemma.

Enligt Folksam ökar de inbrott som sker när någon befinner sig i bostaden. Men utöver att låsa dörrar och fönster finns det ett bättre sätt du kan skydda dig och din familj.​

VAD ÄR ETT SKALSKYDD? ​
Skalskydd, också kallat försåtsskydd eller skallarm, är på många sätt en bra funktion som skapar trygghet för hela familjen. Oavsett om du vill sova bättre om natten, eller känna dig tryggare när dina barn är hemma ensamma. ​

SÅ FUNGEAR SKALSKYDD​
Den stora fördelen med skalskydd är att du kan ha ditt inbrottslarm påslaget samtidigt som du rör dig fritt i bostaden. Eller till och med när du sover, när barnen är hemma själva eller om du har husdjur. Skalskyddet gör att larmet bara utlöser sig om en dörr eller ett fönster försett med detektorer öppnas. Därför är det bäst om du placerar en detektor per dörr eller fönster för bästa tänkbara inbrottsskydd. Och om du vill känna dig extra trygg om natten kan du komplettera med rörelsedetektorer. De kan du slå på i de delar av bostaden där du vet att ingen i familjen rör sig om kvällar eller nätter. ​

Mer om skalskydd

Skalskyddet som ingår i våra hemlarm aktiverar du enkelt med Alert Alarm App eller manöverenheten. Och vi rekommenderar alla våra kunder att använda det, så mycket som möjligt.

Använd det när du sover, när du kommer hem, när barnen är ensamma hemma osv. Allt för familjens trygghet. Använd skalskyddet så fort bortaläget (hela larmsystemet) är inaktiverat.

De större husdjuren kan vara hemma med larmet påslaget

Har ni en hund som väger mer än 18 kilo, eller skall ni ta hand om kompisens hund över helgen? Använd då skalskyddet. Hunden kan röra sig fritt i hemmet, men försöker någon ta sig in via ett fönster eller en dörr så går larmet.

Vi på Alert Alarm har en vision om att inga inbrott ska ske. Framförallt ska inga inbrott ske när någon är hemma.

Räkna ut pris på hemlarm med skalskydd.

Få en prisuppgift

Hur bor du? * (obligatorisk)
Hur bor du?Hur stort är ditt hem? * (obligatorisk)
Hur stort är ditt hem?Vad är du främst intresserad av? * (obligatorisk)
Vad är du främst intresserad av?Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig med ett prisförslag inom kort.


Genom att skicka formuläret accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Snabblänkar

Vanliga frågor

  • Med Alert Alarm kan du snabbt öka tryggheten hemma till rätt pris. Snabb leverans, uppkoppling till larmcentral och fria väktarutryckningar. Det är enkelt att montera, och med appen blir det lika enkelt att använda. Ett komplett skydd mot inbrott, brand och vattenläckage som rekommenderas av Folksam.

  • Till skillnad från många andra larmleverantörer är vårt larm framtaget för att du enkelt ska kunna montera det själv utan förkunskaper. På så sätt slipper du monteringskostnader och bidrar samtidigt till en bättre miljö. Till din hjälp finns tydliga instruktioner och professionell support för vägledning.

  • Väljer du vårt villalarm, med anslutning till Verisure larmcentral och fria utryckningar ingår således väktarutryckningarna i tjänsten. Vid avsiktliga larm eller vid uppenbart slarv som orsakar en väktarutryckning kan vi dock kräva ersättning. Detta är osannolikt då du har 8 minuter på dig att återkalla ett larm som har löst ut. Väljer du vårt lägenhetslarm ingår fria väktarutryckningar vid röklarm.

E-post: kundtjanst@alertalarm.se
Kundsupport och försäljning: 0771-76 03 03
Återkalla larm: 0771-76 10 10