Alert Alarm

Om oss

Läs historien om larmbolaget Alert Alarm

Historien om Alert Alarm

Om Alert Alarm

Läs mer om historien om larmbolaget Alert Alarm

Historien om Alert Alarm
Larmpaket från Alert Alarm

Alert Alarm grundades 1998 och har sedan starten jobbat med trådlösa hemlarm. Vi var bland de första larmbolagen i Sverige att utveckla villalarm med trådlös teknik och har till skillnad från många konkurrenter helt egenutvecklade produkter. Detta borgar för hög kvalité och en driftsäkerhet utöver det vanliga.

Sedan 2015 ägs Alert Alarm av Hellman & Friedman. Detta har gett oss ytterligare kapacitet att utveckla nya produkter och tjänster. Dessutom ger det våra kunder en ännu bättre tjänst eftersom att vi använder oss av Verisure larmcentral, som är den största i Sverige.

Det som driver oss på Alert Alarm är övertygelsen om att ett tryggt hem inte ska behöva kosta mer än nödvändigt. Därför bygger vårt koncept på att du själv monterar ditt larm och därmed slipper betala för en installatör och kostnaderna förknippade med hembesök. Genom alla år har vårt larmbolag strävat efter att våra produkter ska vara så enkla att montera som möjligt. Vi brukar säga att alla som någon gång har skruvat upp en brandvarnare inte kommer ha några problem med att montera ett larmsystem från oss.

Förutom bra och pålitliga produkter har vi även ett riktigt engagerat team på vårt kontor i Stockholm. Här finns våra larmrådgivare som hjälper dig att hitta rätt larm till just din bostad. Skulle du sedan behöva hjälp med tekniska frågor, under eller efter installation, finns vår trevliga kundsupport till din hjälp. Vi lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska ha djupgående kunskaper i våra produkter, så att du kan vara säker på att alltid få den hjälp och det stöd som du behöver.

Smart säkerhet som tål att jämföras!

Alert Alarm AB

Telefonnummer: 0771-76 03 03

Organisationsnummer: 556674-8975

Adress: Råsundavägen 4, 169 67 Solna

Vänligen notera att all kontakt med våra kunder sker via telefon och e-post, vi har därför inte möjlighet att ta emot några kundbesök på vårt kontor.

Ett klick från ditt pris!

På nästa sida får du ett uppskattat pris för larmet.

För att bedöma exakt vilken larmlösning som passar just dina behov och ge en offert med pris, behöver vi kontakta dig. Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets. och webbplatspolicy

Snabblänkar

Vanliga frågor

  • Med Alert Alarm kan du snabbt öka tryggheten hemma till rätt pris. Snabb leverans, uppkoppling till larmcentral och fria väktarutryckningar. Det är enkelt att montera, och med appen blir det lika enkelt att använda. Ett komplett skydd mot inbrott, brand och vattenläckage som rekommenderas av Folksam.

  • Till skillnad från många andra larmleverantörer är vårt larm framtaget för att du enkelt ska kunna montera det själv utan förkunskaper. På så sätt slipper du monteringskostnader och bidrar samtidigt till en bättre miljö. Till din hjälp finns tydliga instruktioner och professionell support för vägledning.

  • Väljer du vårt villalarm, med anslutning till Verisure larmcentral och fria utryckningar ingår således väktarutryckningarna i tjänsten. Vid avsiktliga larm eller vid uppenbart slarv som orsakar en väktarutryckning kan vi dock kräva ersättning. Detta är osannolikt då du har 8 minuter på dig att återkalla ett larm som har löst ut. Väljer du vårt lägenhetslarm ingår fria väktarutryckningar vid röklarm.

E-post: kundtjanst@alertalarm.se
Kundsupport och försäljning: 0771-76 03 03
Återkalla larm: 0771-76 10 10