Vill du veta mer om våra hemlarm?

Fyll i formuläret för en kostnadsfri rådgivning eller ring 0771-76 03 03

KONTAKTA MIG!

Jag vill veta mer om hemlarm från Alert Alarm. Ring mig!Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

För dig som är kund - ställ en fråga

Är du redan befintlig kund hos oss och vill ställa en fråga om ditt larmsystem? Beskriv vad du vill ha hjälp med så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Nedan finner du svar på vanliga frågor.
Hur monterar jag rörelsedetektorn på en vägg resp ett hörn?
Hur genomför jag ett provlarm
Hur går gprs-testet till?

Vill du hellre ringa oss?

Vår tekniska support är öppen alla vardagar och du når oss på 0771-76 03 03.

Hur kan vi hjälpa dig?

Skicka

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Vanliga frågor

  • Alert Alarm är Sveriges bästa hemlarm enligt PC För Alla. Tack vare att onödiga mellanhänder har plockats bort kan vi erbjuda ett hemlarm som skyddar mot inbrott, brand och vattenskador av högsta kvalitet till en oerhört låg kostnad. Via mobilen kan du styra larmet och få information om händelser i din bostad, oavsett var du befinner dig.

  • Vi använder begreppen villalarm och lägenhetslarm då det generellt är den bästa lösningen för respektive boendeform. Då ingenting är beställt innan du har varit i kontakt med en säkerhetsrådgivare från Alert Alarm diskuterar ni alltid igenom vilken lösning som är bäst för dig. Om du bor i villa och tilltalas av det vi kallar för lägenhetslarm är det rätt för dig.

  • Larmet är utvecklat för att du enkelt ska kunna montera det själv. Med ditt hemlarm levereras även anpassade monteringsanvisningar i text och bild. Du har dessutom tillgång till support via telefon, e-post och chatt.

  • Väljer du vårt villalarm, med anslutning till Verisure larmcentral och fria utryckningar ingår således väktarutryckningarna i tjänsten. Vid avsiktliga larm eller vid uppenbart slarv som orsakar en väktarutryckning kan vi dock kräva ersättning. Detta är osannolikt då du har 8 minuter på dig att återkalla ett larm som har löst ut. Väljer du vårt lägenhetslarm ingår fria väktarutryckningar vid röklarm.

E-post: kundtjanst@alertalarm.se
Telefon: 0771-76 03 03