Hemlarm med eller utan abonnemang?

Det kan kännas lockande att skaffa ett hemlarm utan månadskostnad. Men ett larm med abonnemang har många fördelar.

Med Alert Alarm får du flera viktiga tjänster och funktioner​


Inbrottslarm

KONTAKT MED LARMCENTRAL

Det är inte ovanligt att en inbrottstjuv är påverkad och kan bli våldsam. Därför är det tryggt att snabbt kunna få kontakt med väktare som är utbildade i att hantera hotfulla situationer. Med ett hemlarm med abonnemang är tanken att du inte ska behöva konfrontera en inkräktare och därmed riskera dig och din säkerhet. Därför får du som kund tillgång till fria väktarutryckningar till skillnad från många hemlarm utan abonnemang.

Brandlarm

HJÄLP VID BRAND OCH RÖKUTVECKLING

En brand har ofta ett väldigt snabbt händelseförlopp. Och även om du i teorin vet hur du ska agera är det svårt att tänka klart när faran väl är framme. Larmoperatörens uppgift är att omedelbart larma brandkåren och se till att du snabbt lämnar bostaden. I såna situationer gör ett uppkopplat hemlarm med abonnemang hela skillnaden.

Vattenlarm

HJÄLP ATT STOPPA VATTENLÄCKOR I TID

Vattenskador kan bli både dyra och besvärliga om du drabbas. Som kund hos Alert Alarm får du ett därför ett vattenlarm som tidigt reagerar på vattenläckage. Det gör att du kan hinna åtgärda problemet och täppa till läckan innan skadan hinner bli allt för stor.

Snabblänkar

Vanliga frågor

  • Med Alert Alarm kan du snabbt öka tryggheten hemma till rätt pris. Snabb leverans, uppkoppling till larmcentral och fria väktarutryckningar. Det är enkelt att montera, och med appen blir det lika enkelt att använda. Ett komplett skydd mot inbrott, brand och vattenläckage som rekommenderas av Folksam.

  • Till skillnad från många andra larmleverantörer är vårt larm framtaget för att du enkelt ska kunna montera det själv utan förkunskaper. På så sätt slipper du monteringskostnader och bidrar samtidigt till en bättre miljö. Till din hjälp finns tydliga instruktioner och professionell support för vägledning.

  • Väljer du vårt villalarm, med anslutning till Verisure larmcentral och fria utryckningar ingår således väktarutryckningarna i tjänsten. Vid avsiktliga larm eller vid uppenbart slarv som orsakar en väktarutryckning kan vi dock kräva ersättning. Detta är osannolikt då du har 8 minuter på dig att återkalla ett larm som har löst ut. Väljer du vårt lägenhetslarm ingår fria väktarutryckningar vid röklarm.

E-post: kundtjanst@alertalarm.se
Kundsupport och försäljning: 0771-76 03 03
Återkalla larm: 0771-76 10 10