Hemlarm med abonnemang eller hemlarm utan abonnemang?

Varje dag drabbas 61 hem i Sverige av ett inbrott. Med ett hemlarm uppkopplat till en larmcentral minskar du risken att drabbas.

Om något ändå händer kan du vara säker på att larmcentralen agerar snabbt när larmet löser ut – och sätter in rätt åtgärd beroende på vad som händer.


Stora fördelar med hemlarm med abonnemang

För oss är din trygghet vårt viktigaste uppdrag. Det är inte ovanligt att en inbrottstjuv är påverkad och kan bli våldsam. Väktaren är utbildad i att hantera olika typer av situationer och är i ständig kontakt med utryckningskontoret. Vår tjänst går ut på att du som kund inte ska konfrontera en inkräktare och därmed riskera dig och din säkerhet. Låt oss göra jobbet åt dig – fria väktarutryckningar ingår!

Hemlarm med abonnemang - uppkopplat till larmcentral
Larmet räddade livet på Arne och Pepita

Undrar du vad skillnaden är mellan ett uppkopplat brandskydd och en vanlig brandvarnare? Se det här och dela gärna med dina vänner. Läs mer om händelsen här: https://bit.ly/2OfpVkH

Posted by Alert Alarm AB on Monday, August 6, 2018

Så mycket mer än ett inbrottsskydd.

Med vårt hemlarm hjälper vi dig också om det skulle börja brinna. När varje sekund räknas kan larmcentralens agerande ofta vara avgörande, något du går miste om när du väljer hemlarm utan abonnemang.

En brand har ofta ett väldigt snabbt händelseförlopp och även om du i teorin vet hur du ska agera vid brand är det svårt att tänka klart i en akut situation. Larmoperatörens uppgift är att omedelbart larma brandkåren och se till att du snabbt lämnar bostaden. Därför kan ett uppkopplat hemlarm med abonnemang göra hela skillnaden.

Vattenskador är både kostsamma och besvärliga för den som drabbas. Med ett Alert Alarm hemlarm får du veta om det blir vattenläckage så att du kan åtgärda problemet snabbt och innan skadan blir omfattande.

Alert Alarm ger dig smart säkerhet som tål att jämföras.

Larmet är enkelt att montera, helt trådlöst och är enkelt att använda för alla i familjen. Vi ger dig snabb leverans och full support via vår kompetenta kundtjänst.

Snabblänkar

Vanliga frågor

  • Med Alert Alarm kan du snabbt öka tryggheten hemma till rätt pris. Snabb leverans, uppkoppling till larmcentral och fria väktarutryckningar. Det är enkelt att montera, och med appen blir det lika enkelt att använda. Ett komplett skydd mot inbrott, brand och vattenläckage som rekommenderas av Folksam.

  • Till skillnad från många andra larmleverantörer är vårt larm framtaget för att du enkelt ska kunna montera det själv utan förkunskaper. På så sätt slipper du monteringskostnader och bidrar samtidigt till en bättre miljö. Till din hjälp finns tydliga instruktioner och professionell support för vägledning.

  • Väljer du vårt villalarm, med anslutning till Verisure larmcentral och fria utryckningar ingår således väktarutryckningarna i tjänsten. Vid avsiktliga larm eller vid uppenbart slarv som orsakar en väktarutryckning kan vi dock kräva ersättning. Detta är osannolikt då du har 8 minuter på dig att återkalla ett larm som har löst ut. Väljer du vårt lägenhetslarm ingår fria väktarutryckningar vid röklarm.

E-post: kundtjanst@alertalarm.se
Kundsupport och försäljning: 0771-76 03 03
Återkalla larm: 0771-76 10 10