Lägenhetslarm med uppkoppling

Inbrottslarm och brandlarm.

Lägenhetslarm

Paketet innehåller: 1 centralenhet, 1 dörr- & fönsterdetektor, 2 rökdetektorer, 1 manöverenhet, 1 inomhussiren, larmdekaler.

Hemlarm - lägenhet

Vid alla typer av larm meddelas du och de personer du har valt ut via mobilen. Dessutom vid brandlarm meddelas även larmcentralen och fria väktarutryckningar ingår.

Ring 0771-76 03 03

Eller köp direkt i vår webbshop.

Vilket hemlarm är rätt för dig? Gör larmtestet.

Vilket hemlarm är rätt för dig?

Gör vårt enkla larmtest så får du svar direkt.

Varje dag drabbas 20 lägenheter av inbrott!

Varje dag drabbas 20 lägenheter av inbrott!

I Sverige drabbas 61 hem av inbrott dagligen, en tredjedel av dessa inbrott sker i lägenheter. Enligt statistik från Folksam minskar du risken att drabbas med ett hemlarm installerat i din bostad.

Alert Alarm lägenhetslarm ger dig skydd mot inbrott och brand. Dessutom kan du enkelt komplettera med en vattendetektor. Vid alla larm meddelas du och de personer du har valt ut via mobilen. Vid ett bandlarm meddelas dessutom larmcentral som direkt vidtar åtgärd.

Vår lösning med mobil uppkoppling tilltalar även många villaägare, mycket tack vare det låga priset och möjligheten till grannsamverkan. Du och dina grannar kan enkelt hjälpa varandra att hålla koll på ert område.

Enkelt att montera, bra möjlighet att bygga ut systemet med nya delar. Bra kommunikation med larmcentral och kundservice. Bra med sms-kommunikation

Maria – Stockholm

Bra kundsupport via telefon, tydliga anvisningar. Det började med en kunnig och trevlig säljare.

Ulf - Örebro

Jag var lite tveksam från första början då jag aldrig någonsin hade monterat ett larm. Det gick väldigt bra och allting klaffade. Jag känner och förstår mycket bättre hur larmet funkar då jag själv monterat det.

Alvaro – Lund

Vad händer när larmet går.

Vad händer när larmet går?

Vid alla typer av larm aktiveras larmets siren, vid rökutveckling aktiveras även rökdetektorns siren. Parallelt skickas ett meddelande via mobilen till dig och de personer som du har valt ut. Av meddelandet framgår vad som har hänt samt på vilken plats det har inträffat.

 

Dessutom vid brandlarm

...meddelas även larmcentralen där välutbildade operatörer agerar inom 30 sekunder för att snabbt ta reda på vilken åtgärd som ska sättas in. Vid ett brandlarm ingår bland annat fria väktarutryckningar.

Erik på Folksam
"Att bli utsatt för inbrott är för de flesta en väldigt obehaglig upplevelse och många känner sig inte längre trygga hemma. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om, därför vill vi informera om vad man kan göra för att förebygga inbrott, även om det tyvärr aldrig går att skydda sig till hundra procent."

Erik Arvidsson, Skadeförebyggare, Affärsutveckling & Affärsanalys Folksam

Tips från från Folksam

I listan nedan tipsar Folksam om hur du som bor i lägenhet kan öka säkerheten i hemmet.

Installera ett lägenhetslarm

Stöldmärk och ta bilder på värdefulla tillhörigheter

Lura tjuven genom timerinställd belysning och genom att en granne plockar bort posten när du är bortrest

Täck inte fönster helt med växter och persienner

Se över lås på altan- eller balkongdörr samt fönster på markplan

Lås alla lås och lämna inga nycklar kvar i dörrar och fönster när du går hemifrån

Säkerhetsdörr med säkerhetsbrevlåda minskar risken att ta sig in via ytterdörren

Förvara kontanter och guld i ett väl förankrat värdeskåp (gärna i kombination med hemlarm)

Gör en förteckning/värdering av ditt guld – notera maxbeloppet som ersätter stöld av guld och smycken i din försäkring

Säkra låset på insidan av ytterdörren med hjälp av en kåpa

Ha en aktiv samverkan med dina grannar

Våra produkter

Centralenhet

Centralenhet

Hjärtat och hjärnan i larmsystemet som kommunicerar via GSM. Vid ett larm aktiveras en separat inomhussiren och larmet vidareförmedlas.

Dörr- & fönsterdetektor

Dörr- & fönsterdetektor

Består av två delar och ger ett punktskydd på dörrar och fönster. När kontakten mellan delarna bryts aktiveras larmet. Fungerar även som hemmaläge (skalskydd).

Rökdetektor

Rökdetektor

Vid rökutveckling aktiverar rökdetektorn larmsystemet oavsett om du har övriga larmet till eller frånslaget, det möjliggör en snabb insats.

Inomhussiren

Inomhussiren

Inomhussirenen ljuder med 100 dB vid larm och bekräftar även att du har gjort rätt när du slår till och från larmet samt påminner dig om att larma av när du kommer hem.

Manöverenhet

Manöverenhet

Används för att larma på och av med en fyrsiffrig kod. Du kan ha flera olika koder samt att manöverenheten även har ett inbyggt kontaktlarm.

Fjärrkontroll

Fjärrkontroll

Genom fjärrkontrollen kan du slå till och från hela larmet eller valda delar med ett knapptryck.

Alert Alarm App

Alert Alarm App

För det enkelt att styra och hålla koll på ditt hem genom mobilen, var du än befinner dig. Är kompatibel med iPhone och Android.

Larmdekaler

Larmdekaler

En viktig del av larmet som visar att din bostad är larmövervakad vilket avskräcker eventuella inkräktare.

Trådlös inomhussiren

Trådlös inomhussiren

Du kan ha upp till tre trådlösa inomhussirner i ditt hem och den är väldigt enkel att montera. Med hjälp av den inbyggda termometern kan du också ha koll på temperaturen hemma.

Bäst i test

Bäst i test!

PC för alla testar och utvärderar digitala produkter för att underlätta konsumenters val.

Smarto rekommenderar

4,5 av 5 poäng!

Smarto testar och utvärderar hemlarm för att underlätta konsumenters val.

Bra miljöval

Bra miljöval

Genom att leverera kundanpassade hemlarm redo för kunden att montera har Alert Alarm en minimal miljöpåverkan. Då behöver vi inte skicka ut en tekniker vid vare sig montering, service, renovering eller batteribyten.

Verifierat koncept

Verifierat koncept

Medlemmar i Säkerhetsbranschen och verifierade enligt Total Home Alarm Solution checked by Intertek 4 år i rad. I verifieringen granskas samtliga delar av ett hemlarmskoncept utifrån ett kvalitets och miljöperspektiv.

Vanliga frågor

  • Alert Alarm är Sveriges bästa hemlarm enligt PC För Alla. Tack vare att onödiga mellanhänder har plockats bort kan vi erbjuda ett hemlarm som skyddar mot inbrott, brand och vattenskador av högsta kvalitet till en oerhört låg kostnad. Via mobilen kan du styra larmet och få information om händelser i din bostad, oavsett var du befinner dig.

  • Vi använder begreppen villalarm och lägenhetslarm då det generellt är den bästa lösningen för respektive boendeform. Då ingenting är beställt innan du har varit i kontakt med en säkerhetsrådgivare från Alert Alarm diskuterar ni alltid igenom vilken lösning som är bäst för dig. Om du bor i villa och tilltalas av det vi kallar för lägenhetslarm är det rätt för dig.

  • Larmet är utvecklat för att du enkelt ska kunna montera det själv. Med ditt hemlarm levereras även anpassade monteringsanvisningar i text och bild. Du har dessutom tillgång till support via telefon, e-post och chatt.

  • Väljer du vårt villalarm, med anslutning till Securitas Direct larmcentral och fria utryckningar ingår således väktarutryckningarna i tjänsten. Vid avsiktliga larm eller vid uppenbart slarv som orsakar en väktarutryckning kan vi dock kräva ersättning. Detta är osannolikt då du har 8 minuter på dig att återkalla ett larm som har löst ut. Väljer du vårt lägenhetslarm ingår fria väktarutryckningar vid röklarm.

E-post: kundtjanst@alertalarm.se
Telefon: 0771-76 03 03