Garanti och funktion

Vi lämnar fulla garantier under hela den tid du är kund hos oss.

Vi lämnar fulla garantier
Vi lämnar fulla garantier
Vilket hemlarm är rätt för dig? Gör larmtestet.

Vilket hemlarm är rätt för dig?

Gör vårt enkla larmtest så får du svar direkt.

Med Alert Alarm får du en bekymmersfri vardag

Hemlarm med garantier

Alert Alarm hemlarm är en modern produkt som tillgodoser både de behov du har idag och de som kan tänkas uppstå i framtiden. Det är den driftsäkra plattformen som gör att vi kan lämna fulla garantier under hela den tid du är kund till oss. Skulle någon av larmets enheter gå sönder under normala omständigheter får du en ny enhet utan extra kostnad så länge som du är kund hos Alert Alarm.

 

De produkter, funktioner och tjänster du får med Alert Alarm är under ständig utveckling för att du även i framtiden ska ha ett modernt hemlarm.

 

Vår ambition är att du ska ha många bekymmersfria år som ägare av ett hemlarm från Alert Alarm

Övervakat och uppkopplat

Larmets funktion övervakas

- vi ser efter funktionen i ditt hemlarm dygnet runt, året om. Om något händer instruerar vi dig vad som behöver göras.

Pengarna tillbaka

- skulle det mot förmodan ske ett inbrott trots att du har ett aktiverat hemlarm från Alert Alarm reducerar vi din självrisk med upp till 2000 kr samt att du återfår hela köpesumman för larmet! Så säkra är vi på att Alert Alarm förebygger inbrott och avskräcker tjuvar.

Professionell support

- vår egna supportavdelning hjälper dig på distans och finns bara till för våra kunder.

Säker kommunikation

- våra hemlarm kommunicerar krypterat över GSM i första hand och med SMS i andra hand.

Bra priser på batterier, 19 kr/st

- efter att du har använt ditt hemlarm i några år är det dags att byta batterier. Då meddelar vi dig samt tillhandahåller rätt batterier till riktigt bra pris. Du slipper en dyr överraskning och byter själv batteriet i dina enheter på nolltid.

Vilket hemlarm är rätt för dig? Gör larmtestet.

Vilket hemlarm är rätt för dig?

Gör vårt enkla larmtest så får du svar direkt.

Vanliga frågor

  • Alert Alarm är Sveriges bästa hemlarm enligt PC För Alla. Tack vare att onödiga mellanhänder har plockats bort kan vi erbjuda ett hemlarm som skyddar mot inbrott, brand och vattenskador av högsta kvalitet till en oerhört låg kostnad. Via mobilen kan du styra larmet och få information om händelser i din bostad, oavsett var du befinner dig.

  • Vi använder begreppen villalarm och lägenhetslarm då det generellt är den bästa lösningen för respektive boendeform. Då ingenting är beställt innan du har varit i kontakt med en säkerhetsrådgivare från Alert Alarm diskuterar ni alltid igenom vilken lösning som är bäst för dig. Om du bor i villa och tilltalas av det vi kallar för lägenhetslarm är det rätt för dig.

  • Larmet är utvecklat för att du enkelt ska kunna montera det själv. Med ditt hemlarm levereras även anpassade monteringsanvisningar i text och bild. Du har dessutom tillgång till support via telefon, e-post och chatt.

  • Väljer du vårt villalarm, med anslutning till Securitas Direct larmcentral och fria utryckningar ingår således väktarutryckningarna i tjänsten. Vid avsiktliga larm eller vid uppenbart slarv som orsakar en väktarutryckning kan vi dock kräva ersättning. Detta är osannolikt då du har 8 minuter på dig att återkalla ett larm som har löst ut. Väljer du vårt lägenhetslarm ingår fria väktarutryckningar vid röklarm.

E-post: kundtjanst@alertalarm.se
Telefon: 0771-76 03 03