Garanti och funktion

Vi lämnar fulla garantier under hela den tid du är kund hos oss.

Vi lämnar fulla garantier
Vi lämnar fulla garantier
Med Alert Alarm får du en bekymmersfri vardag

Hemlarm med garantier

Alert Alarm hemlarm är en modern produkt som tillgodoser både de behov du har idag och de som kan tänkas uppstå i framtiden. Det är den driftsäkra plattformen som gör att vi kan lämna fulla garantier under hela den tid du är kund till oss. Skulle någon av larmets enheter gå sönder under normala omständigheter får du en ny enhet utan extra kostnad så länge som du är kund hos Alert Alarm.

De produkter, funktioner och tjänster du får med Alert Alarm är under ständig utveckling för att du även i framtiden ska ha ett modernt hemlarm.

Vår ambition är att du ska ha många bekymmersfria år som ägare av ett hemlarm från Alert Alarm

Övervakat och uppkopplat

Larmets funktion övervakas

- vi ser efter funktionen i ditt hemlarm dygnet runt, året om. Om något händer instruerar vi dig vad som behöver göras.

Pengarna tillbaka

- skulle det mot förmodan ske ett inbrott trots att du har ett aktiverat hemlarm från Alert Alarm reducerar vi din självrisk med upp till 2000 kr samt att du återfår hela köpesumman för larmet! Så säkra är vi på att Alert Alarm förebygger inbrott och avskräcker tjuvar.

Professionell support

- vår egna supportavdelning hjälper dig på distans och finns bara till för våra kunder.

Säker kommunikation

- våra hemlarm kommunicerar krypterat över GSM i första hand och med SMS i andra hand.

Bra priser på batterier, 19 kr/st

- efter att du har använt ditt hemlarm i några år är det dags att byta batterier. Då meddelar vi dig samt tillhandahåller rätt batterier till riktigt bra pris. Du slipper en dyr överraskning och byter själv batteriet i dina enheter på nolltid.

Ett klick från ditt pris!

På nästa sida får du ett uppskattat pris för larmet.

För att bedöma exakt vilken larmlösning som passar just dina behov och ge en offert med pris, behöver vi kontakta dig. Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets. och webbplatspolicy

Snabblänkar

Vanliga frågor

  • Med Alert Alarm kan du snabbt öka tryggheten hemma till rätt pris. Snabb leverans, uppkoppling till larmcentral och fria väktarutryckningar. Det är enkelt att montera, och med appen blir det lika enkelt att använda. Ett komplett skydd mot inbrott, brand och vattenläckage som rekommenderas av Folksam.

  • Till skillnad från många andra larmleverantörer är vårt larm framtaget för att du enkelt ska kunna montera det själv utan förkunskaper. På så sätt slipper du monteringskostnader och bidrar samtidigt till en bättre miljö. Till din hjälp finns tydliga instruktioner och professionell support för vägledning.

  • Väljer du vårt villalarm, med anslutning till Verisure larmcentral och fria utryckningar ingår således väktarutryckningarna i tjänsten. Vid avsiktliga larm eller vid uppenbart slarv som orsakar en väktarutryckning kan vi dock kräva ersättning. Detta är osannolikt då du har 8 minuter på dig att återkalla ett larm som har löst ut. Väljer du vårt lägenhetslarm ingår fria väktarutryckningar vid röklarm.

E-post: kundtjanst@alertalarm.se
Kundsupport och försäljning: 0771-76 03 03
Återkalla larm: 0771-76 10 10