Spara pengar genom att värva en vän
Spara pengar genom att värva en vän

Värva en vän och spara pengar!

Två fria månader på din larmtjänst om tipset leder till ny kund.

Känner du någon som behöver öka säkerheten hemma?

Rekommendera Alert Alarm till din bekantskapskrets så bjuder vi på två fria månader när dina tips leder till en ny kund.

Tillsammans kan du hjälpa oss att göra svenska bostäder säkrare!

Värva en vän idag!

Fyll i dina och din väns uppgifter i formuläret.

Värva en vän!

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Snabblänkar

Vanliga frågor

  • Med Alert Alarm kan du snabbt öka tryggheten hemma till rätt pris. Snabb leverans, uppkoppling till larmcentral och fria väktarutryckningar. Det är enkelt att montera, och med appen blir det lika enkelt att använda. Ett komplett skydd mot inbrott, brand och vattenläckage som rekommenderas av Folksam.

  • Till skillnad från många andra larmleverantörer är vårt larm framtaget för att du enkelt ska kunna montera det själv utan förkunskaper. På så sätt slipper du monteringskostnader och bidrar samtidigt till en bättre miljö. Till din hjälp finns tydliga instruktioner och professionell support för vägledning.

  • Väljer du vårt villalarm, med anslutning till Verisure larmcentral och fria utryckningar ingår således väktarutryckningarna i tjänsten. Vid avsiktliga larm eller vid uppenbart slarv som orsakar en väktarutryckning kan vi dock kräva ersättning. Detta är osannolikt då du har 8 minuter på dig att återkalla ett larm som har löst ut. Väljer du vårt lägenhetslarm ingår fria väktarutryckningar vid röklarm.

E-post: kundtjanst@alertalarm.se
Kundsupport och försäljning: 0771-76 03 03
Återkalla larm: 0771-76 10 10