2017-03-16

Hemlarmet som är enkelt att montera

Larmat rum

Hur svårt är det egentligen att montera ett hemlarm? Det är inte alls svårt faktiskt! Vi vill leverera prisvärda villalarm och lägenhetslarm. Alla ska ha råd att vara trygga hemma tycker vi och därför har vi tagit fram ett koncept som går ut på att du monterar larmet själv. På så sätt kan du få ett riktigt bra larm till marknades bästa pris.

Att montera ett Alert Alarm kan verka lite svårt till en början, men detta är i verkligheten inte fallet. Låt oss ge er en verklighetsberättelse från vår kund Alvaro, som valde att trygga sin bostad med ett Alert Alarm för några månader sedan. Här är hans berättelse.

Redan vid första kontakten med Alert Alarm var jag tydlig med att montering av hemlarm aldrig tidigare har genomförts av mig. Händig skulle jag väl beskriva mig som, men någon utbildad larmmontör är jag inte.

Efter några samtal med Alvaro så valde han ändå att ge larmet och monteringen sin chans. Larmpaketet kom hem efter några dagar, där Alvaro tidigt efter paketets leverans valde att påbörja monteringen.

Den första dagen gick i instruktionernas anda. Jag läste snabbmanualen några gånger som var otroligt givande. Texten var lättbegriplig med ett enkelt språk och tydliga instruktioner. Förutom att läsa snabbmanualen, så kikade jag även på Alert Alarms monteringsvideo, som gav mig ytterligare inspiration med verkliga bilder på hur man skall montera varje enhet, steg för steg.

Alvaro monterade sitt larm mycket noggrant, där kundsupporten var en hjälpande hand under hela resans gång.

Jag trodde aldrig att det skulle gå så snabbt. Jag var skeptisk till en början då jag inte är en utbildad larmmontör, och något liknande detta hade jag aldrig tidigare gjort. Men allt löpte på i en rasande takt. Monteringen var det inga som helst problem med, instruktionerna var tydliga och klara. Sedan hade man även den tekniska supporten nära tillhands, som alltid ställde upp för en. När den första enheten var monterad och klar så var man inne i det, vilket gjorde resterande enheter enkla att förstå.

Förutom att det var roligt att arbeta med någonting man aldrig tidigare hade gjort så tyckte även Alvaro att det var lärorikt och bra att själv få montera larmet.

Det är väldigt bra för oss kunder att få montera larmet själv. Det ger oss en bättre förståelse kring larmet och dess funktioner. Nu när jag själv har monterat och utfört hela installationen kring larmet så har jag även lärt känna det hela mycket bättre. Nu är jag fullt utbildad och vet precis hur larmet fungerar.

När monteringen var klar och larmet driftsatts, fanns det inte mycket mer Alvaro kunde göra. Det enda som återstod var för honom att börja använda larmet och dess funktioner.

Idag använder jag larmet varje dag. Det finns så många finesser med larmet som jag är riktigt nöjd med. Skulle jag råka glömma att larma på larmet via min manöverenhet så loggar jag in på min Alert Alarm App och larmar på larmet därifrån. Det är väldigt smidigt, samtidigt som jag även kan studera larmet från mobiltelefonen och kontrollera att alla enheter är i fullt bruk. Förutom att bo och leva i Sverige, så har jag även ett hus i Portugal, som jag ofta besöker. Skulle någon i Sverige behöva komma hem till mig så vet jag att jag kan larma av larmet via min applikation, för att sedan larma på larmet igen. Jag behöver inte ens ge ut min kod. Det är helt fantastiskt!

Nu är det din tur att montera ditt Alert Alarm. Gör detta idag så är du även automatiskt med och deltar i vår utlottning om en ny trådlös inomhussiren, som även kommer att mäta temperaturen i hemmet och direkt föra det vidare till applikationen.

Vi på Alert Alarm vill samtidigt även passa på och tacka Alvaro för den långa och intressanta intervjun som han deltog i. Vi är mycket glada över att du har kommit igång med ditt Alert Alarm, där tryggheten i synnerhet och säkerheten i allmänhet alltid står i fokus.

Alvaro vill även passa på och ge ut en sista hälsning till er som ännu inte har monterat upp ert hemlarm.

Börja montera ert hemlarm idag, och var inte rädda för att kontakta den tekniska supporten. De är enbart där för att hjälpa till. Mycket professionella och trevliga, som mer än gärna hjälper till.

Lycka till med monteringen. Tveka inte – Hör av er till den tekniska supporten vid minsta lilla fråga eller fundering. Vi finns här för att hjälpa er.

På återhörande,

Alert Alarm.

Kategorier: Produkter