Alert Alarm

Rekommenderat av

Folksam i över tio år

Unikt larmerbjudande för allt du bryr dig om.

50% rabatt på hemlarm - skickas till dig, montera själv!

Folksams erbjudande

Vi erbjuder dig som försäkrar ditt boende hos Folksam unika rabatter på våra larmpaket.

Vilket hemlarm är rätt för dig?

Hemlarm för villa och radhus

Villalarm med fria väktarutryckningar.

För dig som bor i villa eller radhus rekommenderar vi vår lösning med anslutning till larmcentral. Vid ett larm kontrollerar väktaren din bostad och åtgärdar en eventuell skada för att säkra ditt hem.

Hemlarm för lägenhet och fritidshus

Lägenhetslarm med mobil uppkoppling.

Alert Alarm lägenhetslarm ger dig skydd mot inbrott och brand. Vid inbrottslarm får du sms och vid brandlarm går signalen till larmcentral. Detta alternativ lämpar sig även lika bra till fritidshus.

"Folksam är ett kundägt försäkringsbolag och vi värnar om kundernas trygghet. Vi rekommenderar alla våra kunder att ha ett övervakat hemlarm då det ger våra kunder ett bra skydd och minskar risken för de vanligaste och allvarligaste farorna."

Erik Arvidsson, Skadeförebyggare, Affärsutveckling & Affärsanalys Folksam

Alert Alarm

Vi erbjuder ett komplett hemlarm anpassat efter dina behov, oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet.

Det smarta är att du sparar pengar genom att enkelt montera larmet själv, och lika enkelt är det att använda. Med appen kan du larma av och på och få full koll på vad som händer i ditt hem.

Alert Alarm är ett driftsäkert hemlarm med fria väktarutryckningar som ger dig ett övervakat skydd mot inbrott, brand och vatten. Alltid till rätt pris.

Smart säkerhet som tål att jämföras.

Är du redo för en bra deal?

00.56

Alert Alarm App

- styr larmet med mobilen

Alert Alarm App gör det enkelt att styra och hålla koll på ditt hem genom mobilen, oavsett var du befinner dig. Kolla att larmet är på, slå till det på distans om bostaden står olarmad, bli meddelad när barnen kommer hem eller hjälp dina hantverkare med avlarmning.

 

Alert Alarm App ingår alltid kostnadsfritt!

Spar dyrbar tid med uppkopplat brandskydd

Spar dyrbar tid med uppkopplat brandskydd

Visste du att 17 svenska hem drabbas av brand varje dag?

Med ett hemlarm från Alert Alarm är uppkopplat brandlarm en del i paketet. Våra funktionsövervakade rökdetektorer är sammankopplade med centralenheten och varnar genom att både rökdetektorn och centralenhetens inomhussirener ljuder. Oavsett om hela larmet är tillslaget eller inte skickas ett röklarm vidare till larmcentralen. För största möjliga säkerhet rekommenderar vi en rökdetektor i varje rum.

Med funktionsövervakat brandlarm vet du att dina rökdetektorer fungerar om olyckan är framme.

Ett uppkopplat brandskydd räddar liv!

Larmet räddade livet på Arne och Pepita

Undrar du vad skillnaden är mellan ett uppkopplat brandskydd och en vanlig brandvarnare? Se det här och dela gärna med dina vänner. Läs mer om händelsen här: https://bit.ly/2OfpVkH

Posted by Alert Alarm AB on Monday, August 6, 2018

Larmet räddade livet på Pepita och Arne

Mitt i natten klockan 01.15 den 11 april 2017 vaknar Pepita och Arne av att larmet går.

”- Hade vi haft vanliga brandlarm så hade jag gått efter brandsläckaren och då hade vi inte levt idag. Hade vi dröjt kvar i huset fem minuter till så hade vi andats in röken och dött av den. Det är tack vare larmsystemet, som var kopplat till sensorer i olika delar av huset, och att vi blev styrda av larmcentralsoperatören hela vägen, som vi lever, säger Arne.” (Kund hos Alert Alarm)

Läs hela artikeln här.

- Jag brukar rekommendera kunder att välja vårt hemlarm. Inte bara för att de får rabatt på försäkringen utan för deras egen säkerhets skull. Det viktiga för mig är att kunderna ska känna sig trygga i sitt hem. Därför är jag glad att det gick så bra för Arne och Pepita. Det visar att vår rekommendation var rätt för den här kunden, säger Anne-Grethe Ingebrigtsen, Telefonrådgivare Sak, Folksam.

Med hemlarm från Alert Alarm får du:

Inbrottslarm

Varje dag drabbas 61 svenska hem av inbrott. Med Alert Alarm kan du snabbt öka tryggheten hemma.

Brandlarm

Varje dygn drabbas 17 svenska hem av en brand. Med ett uppkopplat brandlarm får du snabbt reda på faran och sparar värdefull tid!

Läckagelarm

Vattenskador kostar det svenska samhället miljardbelopp varje år. Ett läckagelarm upptäcker ett läckage snabbt och du kan eliminera skadan!

Vilket hemlarm är rätt för dig?

Våra produkter och tillval

Centralenhet

Centralenhet

Hjärtat och hjärnan i larmsystemet som kommunicerar via GSM. Vid ett larm aktiveras en separat inomhussiren och larmet vidareförmedlas.

Rörelsedetektor

Rörelsedetektor

Ser och reagerar på rörelser upp till 12 meter framåt och i 100 graders vinkel. Även anpassad för att inte reagera på husdjur som väger upp till 18 kg.

Dörr- & fönsterdetektor

Dörr- & fönsterdetektor

Består av två delar och ger ett punktskydd på dörrar och fönster. När kontakten mellan delarna bryts aktiveras larmet. Fungerar även som hemmaläge (skalskydd).

Rökdetektor

Rökdetektor

Vid rökutveckling aktiverar rökdetektorn larmsystemet oavsett om du har övriga larmet till eller frånslaget, det möjliggör en snabb insats.

Inomhussiren

Inomhussiren

Inomhussirenen ljuder med 100 dB vid larm och bekräftar även att du har gjort rätt när du slår till och från larmet samt påminner dig om att larma av när du kommer hem.

Manöverenhet

Manöverenhet

Används för att larma på och av med en fyrsiffrig kod. Du kan ha flera olika koder samt att manöverenheten även har ett inbyggt kontaktlarm.

Fjärrkontroll

Fjärrkontroll

Genom fjärrkontrollen kan du slå till och från hela larmet eller valda delar med ett knapptryck.

Alert Alarm App

Alert Alarm App

För det enkelt att styra och hålla koll på ditt hem genom mobilen, var du än befinner dig. Är kompatibel med iPhone och Android.

Larmdekaler

Larmdekaler

En viktig del av larmet som visar att din bostad är larmövervakad vilket avskräcker eventuella inkräktare.

Trådlös inomhussiren

Trådlös inomhussiren

Du kan ha upp till tre trådlösa inomhussirener i ditt hem och den är väldigt enkel att montera. Med hjälp av den inbyggda termometern kan du också ha koll på temperaturen hemma.

Enkelt att montera, bra möjlighet att bygga ut systemet med nya delar. Bra kommunikation med larmcentral och kundservice. Bra med sms-kommunikation

Maria – Stockholm

Bra kundsupport via telefon, tydliga anvisningar. Det började med en kunnig och trevlig säljare.

Ulf - Örebro

Jag var lite tveksam från första början då jag aldrig någonsin hade monterat ett larm. Det gick väldigt bra och allting klaffade. Jag känner och förstår mycket bättre hur larmet funkar då jag själv monterat det.

Alvaro – Lund

We Effect arbetar med hjälp-till-självhjälp för en rättvis värld fri från fattigdom. Vårt gemensamma engagemang bidrar till att familjer i utsatta länder får en ljusare framtid. För varje tryggad familj i Sverige hjälper Alert Alarm en annan familj ur fattigdom via We Effect. Vi har bidragit till We Effects viktiga arbete sedan 2013.

Karl Leffler, VD Alert Alarm

Hemlarm till rätt pris

Uppkopplat till larmcentral

Fria väktarutryckningar

Enkelt att styra med mobilen

Rekommenderat av Folksam

Vilket hemlarm är rätt för dig?