Alert Alarm

Alert Alarm - mer än bara ett hemlarm.

Varje dag drabbas 61 Svenska hushåll av inbrott. Vår uppgift är att minimera risken att just du drabbas.

Med Alert Alarm har du ett komplett skydd mot inbrott, brand och vattenskador. Du kan styra larmet med mobilen oavsett var du befinner dig, och vid verifierat larm går en signal till Securitas Direct larmcentral som snabbt sätter in rätt åtgärd.

Nedan hittar du tips om andra smarta funktioner och fördelar i ditt larmsystem.

Visste du att...?

Vi finns alltid där för dig

På larmcentralen jobbar utbildad personal dygnet runt, året om för att skydda dig och ditt hem. Om oturen är framme agerar operatören inom 30 sekunder och tar snabbt reda på vilken åtgärd som ska sättas in.

Skalskyddet ökar tryggheten när du är hemma

Du kan enkelt larma delar av din bostad för att skapa trygghet även när du är hemma.

Fria väktarutryckningar ingår

I våra tjänster ingår fria väktarutryckningar både vid brand och inbrottslarm.

Sirenen avskräcker inbrottstjuven

Ljudet av den tjutande sirenen skapar stress och i kombination med vetskapen att någon är påväg så väljer oftast tjuven att avbryta pågående inbrott.

Brandskyddet är alltid aktiverat

Brandlarmet är alltid aktiverat och kräver inte någon aktivitet av dig som kund för att fungera och vara uppkopplat. Du meddelas även när batterierna behöver bytas.

En utrymningsplan är viktig för hela familjen

Det är viktigt att utföra brandövning även i hemmet, att gemensamt i familjen komma överens om en återsamlingsplats och se till att alla vet hur man skall göra om olyckan är framme.

Du får meddelande vid nätfel

Vid ett strömavbrott meddelar vi dig om detta innan du riskerar en skada.

Med Alert Alarm App har du full koll

Med Alert Alarm App kan alla i familjen styra larmet i sin smartphone och få information direkt i sin mobiltelefon när larmet till- och frånkopplas, helt enkelt kan du få meddelande i telefonen när tex barnen kommer hem från skolan.

Med vattendetektorn kan du undvika vattenskador

Visste du att en tredjedel av alla svenska byggnader är drabbade av fuktskador. Genom vår teknik och lösning med vattendetektorer kan man förebygga uppkomsten av dessa omfattande och tidskrävande skador i ett tidigt skede.

Vi hjälper dig vid flytt

Kontakta oss så hjälper vi dig på ett smidigt sätt att överlåta befintlig installation till nya ägaren av din bostad och du får ett bra erbjudande på ett nytt system på din nya adress.

Du bör byta lås på din nya bostad

Har du nyligen flyttat, ta för vana att byt lås i bostaden för att minska risken för att obehöriga har tillgång till gamla nycklar.

Så minskar du inbrottsrisken när du är bortrest

Skall du resa bort en längre tid, försök att få det att se ut som att någon är hemma. Be grannen ta in posten, flytta på något i trädgården, tidsinställningar på lampor och varför inte på radion.

Du får pengar tillbaka om något inträffar

Genom att nyttja en larmlösning ifrån oss så får man även rabatt på sin hemförsäkring och Alert alarm bistår också med en självriskeliminering ( upp till 2000 kr ) vid eventuell brand eller vid ett inbrott, men också vid skador orsakade av åska.

Vi erbjuder smidig betalning

Förenkla din vardag och värna om miljön - betala enkelt via autogiro eller få din faktura direkt till din e-post. Det går även att få traditionell pappersfaktura.

Högst inbrottsrisk på bottenvåningen

Lägenhetsinnehavare som bor på entréplan eller på första våningen med balkongdörr är extra utsatta för inbrott. Inbrotten på bottenvåningen sker i första hand genom en uppbruten balkong- eller altandörr till skillnad mot tidigare när fönster var den vanligaste vägen in i lägenheten, säger Erik Arvidsson på Folksam.

Bidra till ett säkrare samhälle!

Rekommendera Alert Alarm till din bekantskapskrets, vi bjuder på två kostnadsfria månader när dina tips leder till en ny kund.

Vi ger varje vän, familjemedlem eller granne som du rekommenderar ett liknande erbjudande som det du fick när du valde Alert Alarm. När dina tips leder till en ny kund bjuder vi dig på två kostnadsfria månader.

Tillsammans kan du hjälpa oss att göra svenska bostäder säkrare!

Värva en vän idag!

Fyll i dina och din väns uppgifter i formuläret.


Värva en vän!

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Hemlarm till rätt pris

Uppkopplat till larmcentral

Fria väktarutryckningar

Enkelt att styra med mobilen

Rekommenderat av Folksam

Snabblänkar

Vanliga frågor

  • Med Alert Alarm kan du snabbt öka tryggheten hemma till rätt pris. Snabb leverans, uppkoppling till larmcentral och fria väktarutryckningar. Det är enkelt att montera, och med appen blir det lika enkelt att använda. Ett komplett skydd mot inbrott, brand och vattenläckage som rekommenderas av Folksam.

  • Till skillnad från många andra larmleverantörer är vårt larm framtaget för att du enkelt ska kunna montera det själv utan förkunskaper. På så sätt slipper du monteringskostnader och bidrar samtidigt till en bättre miljö. Till din hjälp finns tydliga instruktioner och professionell support för vägledning.

  • Väljer du vårt villalarm, med anslutning till Verisure larmcentral och fria utryckningar ingår således väktarutryckningarna i tjänsten. Vid avsiktliga larm eller vid uppenbart slarv som orsakar en väktarutryckning kan vi dock kräva ersättning. Detta är osannolikt då du har 8 minuter på dig att återkalla ett larm som har löst ut. Väljer du vårt lägenhetslarm ingår fria väktarutryckningar vid röklarm.

E-post: kundtjanst@alertalarm.se
Kundsupport och försäljning: 0771-76 03 03
Återkalla larm: 0771-76 10 10