Alert Alarm

Lägenhetslarm med mobil uppkoppling

Inbrottslarm, brandlarm och läckagelarm.

Paketet innehåller: 1 centralenhet, 1 dörr & fönsterdetektor, 2 rökdetektorer, 1 läckagedetektor, 1 manöverenhet, 1 inomhussiren, larmdekaler.

Hemlarm - lägenhet

Som Folksamkund har du minst 50% rabatt.

Vid alla typer av larm meddelas du och de personer du har valt ut via mobilen. Dessutom vid brandlarm meddelas även larmcentralen där fria väktarutryckningar ingår.

Du som är kund hos Folksam betalar endast 1490 kr i startkostnad och 169 kr/mån för larmtjänst.

Ring 0771-76 03 03

Eller hitta rätt larm för dig i larmtestet.

Varje dag drabbas 20 lägenheter av inbrott!

I Sverige drabbas 61 hem av inbrott dagligen, en tredjedel av dessa inbrott sker i lägenheter. Enligt statistik från Folksam minskar du risken att drabbas med ett hemlarm installerat i din bostad.

Alert Alarm ger dig ett komplett inbrottsskydd med dörr-& fönsterdetektorer och avskräckande larmdekaler som indikerar att ditt hem är larmat.

Larmpaketet levereras inom tre arbetsdagar!

 

"Folksam är ett kundägt försäkringsbolag och vi värnar om kundernas trygghet. Vi rekommenderar alla våra kunder att ha ett övervakat hemlarm då det ger våra kunder ett bra skydd och minskar risken för de vanligaste och allvarligaste farorna."

Erik Arvidsson, Skadeförebyggare, Affärsutveckling & Affärsanalys Folksam

Vad händer när larmet går?

Vid alla typer av larm aktiveras larmets siren, vid rökutveckling aktiveras även rökdetektorns siren. Parallelt skickas ett meddelande via mobilen till dig och de personer som du har valt ut. Av meddelandet framgår vad som har hänt samt på vilken plats det har inträffat.

Dessutom vid brandlarm

...meddelas även larmcentralen där välutbildade operatörer agerar inom 30 sekunder för att snabbt ta reda på vilken åtgärd som ska sättas in. Vid ett brandlarm ingår bland annat fria väktarutryckningar.

Spara pengar - montera själv

Till skillnad från många andra larmleverantörer är vårt hemlarm framtaget för att du enkelt ska kunna montera det själv utan förkunskaper.

På så sätt slipper du monteringskostnader och bidrar samtidigt till en bättre miljö. Till din hjälp finns tydliga instruktioner och professionell support för vägledning.

Över 50.000 kunder har redan monterat vårt hemlarm - i den här filmen visar vi hur du kommer igång.

Våra produkter

Centralenhet

Centralenhet

Hjärtat och hjärnan i larmsystemet som kommunicerar via GSM. Vid ett larm aktiveras en separat inomhussiren och larmet vidareförmedlas.

Dörr- & fönsterdetektor

Dörr- & fönsterdetektor

Består av två delar och ger ett punktskydd på dörrar och fönster. När kontakten mellan delarna bryts aktiveras larmet. Fungerar även som hemmaläge (skalskydd).

Rökdetektor

Rökdetektor

Vid rökutveckling aktiverar rökdetektorn larmsystemet oavsett om du har övriga larmet till eller frånslaget, det möjliggör en snabb insats.

Inomhussiren

Inomhussiren

Inomhussirenen ljuder med 100 dB vid larm och bekräftar även att du har gjort rätt när du slår till och från larmet samt påminner dig om att larma av när du kommer hem.

Manöverenhet

Manöverenhet

Används för att larma på och av med en fyrsiffrig kod. Du kan ha flera olika koder samt att manöverenheten även har ett inbyggt kontaktlarm.

Fjärrkontroll

Fjärrkontroll

Genom fjärrkontrollen kan du slå till och från hela larmet eller valda delar med ett knapptryck.

Alert Alarm App

Alert Alarm App

För det enkelt att styra och hålla koll på ditt hem genom mobilen, var du än befinner dig. Är kompatibel med iPhone och Android.

Larmdekaler

Larmdekaler

En viktig del av larmet som visar att din bostad är larmövervakad vilket avskräcker eventuella inkräktare.

Trådlös inomhussiren

Trådlös inomhussiren

Du kan ha upp till tre trådlösa inomhussirener i ditt hem och den är väldigt enkel att montera. Med hjälp av den inbyggda termometern kan du också ha koll på temperaturen hemma.

Hemlarm till rätt pris

Uppkopplat till larmcentral

Fria väktarutryckningar

Enkelt att styra med mobilen

Rekommenderat av Folksam