Uppkopplat inbrottslarm

Fria väktarutryckningar ingår! Vilket larmpaket är rätt för dig?

Rörelsedetektorn är en del i ditt inbrottsskydd

Uppkopplat inbrottslarm

Vilket larmpaket
är rätt för dig?

Skydda ditt hem med inbrottsskydd
Inbrottslarm med fria väktarutryckningar

Minska inbrottsrisken med uppkopplat inbrottslarm

Varje dag drabbas 61 svenska hem av inbrott. Med ett inbrottslarm minskar du risken att drabbas enligt statistik från Folksam!

Ett hemlarm från Alert Alarm ger dig ett komplett inbrottsskydd med magnetkontakter för dörrar och fönster, rörelsedetektorer och avskräckande larmdekaler som indikerar att ditt hem är larmat.

Vårt larm är enkelt att montera, helt trådlöst, lätt att använda och skyddar mot inbrott, brand och vattenskador. Vid verifierat larm går en signal till Securitas Direct larmcentral som snabbt sätter in rätt åtgärd. Fria väktarutryckningar ingår!

Larmpaket med inbrottsskydd

Vi har hemlarm med inbrottsskydd som passar alla, oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet.

Vilket larmpaket passar dig?

Hemlarm för villa

Komplett skydd mot inbrott och brand. Uppkoppling till larmcentral med fria väktarutryckningar.

Inbrottslarm för villa

Hemlarm för lägenhet

Vid alla typer av larm meddelas du och de personer du har valt ut via mobilen. Dessutom vid brandlarm meddelas även larmcentralen där fria väktarutryckningar ingår.

Inbrottslarm för lägenhet
Trådlösa enheter

Trådlösa komponenter som håller inbrottstjuven borta

De centrala delarna i ditt inbrottsskydd är rörelsedetektorn och dörr- & fönsterdetektorn. Dessa upptäcker inbrottstjuven på två olika sätt.

Rörelsedetektorn reagerar på rörelser och monteras så att de larmar om en inkräktare rör sig mellan bostadens olika utrymmen. Den upptäcker rörelser 12 meter fram och i en vinkel om 110°. Den är även anpassad för att inte reagera på husdjur som väger mindre än 18 kg.

Dörr- & fönsterdetektorn larmar när en dörr eller ett fönster öppnas. Om du väljer att komplettera med fler dörr- & fönsterdetektorer kan dessa vara aktiverade när du är hemma.

Vilket hemlarm är rätt för dig? Gör larmtestet

Vilket hemlarm är rätt för dig?

Gör vårt enkla larmtest så får du svar direkt.

Enkelt att montera, bra möjlighet att bygga ut systemet med nya delar. Bra kommunikation med larmcentral och kundservice. Bra med sms-kommunikation

Maria – Stockholm

Bra kundsupport via telefon, tydliga anvisningar. Det började med en kunnig och trevlig säljare.

Ulf - Örebro

Jag var lite tveksam från första början då jag aldrig någonsin hade monterat ett larm. Det gick väldigt bra och allting klaffade. Jag känner och förstår mycket bättre hur larmet funkar då jag själv monterat det.

Alvaro – Lund

Vanliga frågor

  • Alert Alarm är Sveriges bästa hemlarm enligt PC För Alla. Tack vare att onödiga mellanhänder har plockats bort kan vi erbjuda ett hemlarm som skyddar mot inbrott, brand och vattenskador av högsta kvalitet till en oerhört låg kostnad. Via mobilen kan du styra larmet och få information om händelser i din bostad, oavsett var du befinner dig.

  • Vi använder begreppen villalarm och lägenhetslarm då det generellt är den bästa lösningen för respektive boendeform. Då ingenting är beställt innan du har varit i kontakt med en säkerhetsrådgivare från Alert Alarm diskuterar ni alltid igenom vilken lösning som är bäst för dig. Om du bor i villa och tilltalas av det vi kallar för lägenhetslarm är det rätt för dig.

  • Larmet är utvecklat för att du enkelt ska kunna montera det själv. Med ditt hemlarm levereras även anpassade monteringsanvisningar i text och bild. Du har dessutom tillgång till support via telefon, e-post och chatt.

  • Väljer du vårt villalarm, med anslutning till Securitas Direct larmcentral och fria utryckningar ingår således väktarutryckningarna i tjänsten. Vid avsiktliga larm eller vid uppenbart slarv som orsakar en väktarutryckning kan vi dock kräva ersättning. Detta är osannolikt då du har 8 minuter på dig att återkalla ett larm som har löst ut. Väljer du vårt lägenhetslarm ingår fria väktarutryckningar vid röklarm.

E-post: kundtjanst@alertalarm.se
Telefon: 0771-76 03 03