Package details HTML, lorem ipsum dolor sit amet

Bredband och GSM-uppkoppling till larmcentral

Bredband och GSM-uppkoppling till larmcentral

Med flera kommunikationsvägar är ditt larm anslutet till larmcentralen även om bredbandsuppkopplingen tillfälligt inte fungerar eller om det inte finns mobiltäckning. En dubbel säkerhet som vi med stolthet erbjuder alla våra kunder.

Kontaktlarm

Kontaktlarm

SOS-knapparna finns på samma manöverpanel som du larmar på- och av med och fungerar som ett kontaktlarm till larmcentralen. Operatören ringer upp dig, svarar du inte skickas väktare. Med ett kontaktlarm i hemmet har du och alla andra i din familj nära till hjälp vid en akut situation.

Verisure App

Verisure App

Med appen har du koll på läget var du än är och kan manövrera smarta hem funktioner och få vetskap om när familjemedlemmar kommer hem. Glömde du larma på? Inga problem, fixa det i bilen eller på jobbet. En av många möjligheter med Verisure App.

Professionell installation

Professionell installation

Installationen av larmet planeras och utförs av en professionell installatör som också visar dig hur enkelt det är att hantera ditt larmsystem. Passa på att lära dig alla exklusiva fördelar med just ditt hemlarm - du har en expert hos dig!

Skalskydd

Skalskydd

Magnetkontakterna i larmsystemet skyddar ytterdörr, fönster och andra utvalda ingångsvägar och kan göra så att larmet signalerar när någon går in eller ut. Det bildar ett skalskydd även kallat nattskydd och med det kan du även känna dig tryggare under natten.

Larmcentral dygnet runt

Larmcentral dygnet runt

Med Sveriges största larmcentral agerar vi effektivt med rätt hjälp snabbt på plats! Våra larmoperatörer finns på plats dygnet runt och reagerar inom 30 sekunder om ditt larm går. Till skillnad från andra larmcentraler är vår unik då vi endast finns till för våra egna kunder och därmed kan erbjuda exceptionell service. Hos oss är du alltid prio ett!

Mina Sidor

Mina Sidor

Med Mina Sidor har du full kontroll över ditt system! Här kan du lägga till eller ändra vilka som ska kontaktas vid larm, se status och hålla dig själv informerad.

Inbrottslarm med bildverifiering

Inbrottslarm med bildverifiering

Ditt hem är i trygga händer oavsett var du är. Om larmet skulle gå tar kameradetektorerna omedelbart bilder som skickas till larmcentralen. Operatören kan direkt avgöra vad som utlöst larmet och ser till att väktare rycker ut, polis kontaktas och räddningstjänst larmas om så behövs.

Brandvarningssystem med bildverifiering

Brandvarningssystem med bildverifiering

Rökdetektorerna är sammankopplade. Det innebär att om en detektor känner av rök, meddelar den genast de andra detektorerna i systemet. De aktiveras alla samtidigt, med både röst- och larmsignal. Rökdetektorerna aktiverar även kameradetektorerna till vår larmcentral som snabbt kan agera och påkalla hjälp. Viktiga sekunder oavsett om hela familjen är hemma, endast hunden eller om huset är tomt men fullt av minnen.

Fria väktarutryckningar

Fria väktarutryckningar

Vid verifierat larm åker alltid väktare till ditt hem. Det kostar inget extra, oavsett vad som har orsakat larmet, då detta är något som ingår hos oss. Vi påkallar även polis, SOS och räddningstjänst när situationen kräver det.